Amaranth vaříme a pečeme z pokladů starých Inků

Autor
Kohout
Vydavatelství
Pavla Momčilová
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě ...
64 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 2.4.
ISBN:
80-85936-34-8
EAN:
9788085936346
Náš kód:
30076
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.
Autor Kohout
Počet stran 62
Rok vydání 2000
Druh Kniha