Americká kuchyně v redukční variantě

Vydavatelství
Sdružení MAC
Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, ...
64 Kč
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
ISBN:
80-86015-68-8
EAN:
9788086015682
Náš kód:
30048
Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou vhodné i pro diabetiky.
Autor Jaroslav Kalivoda
Jazyk Česky
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha