položek
s DPH
  • Zobrazit

Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina

čeština Jazyk
0103323Kód:
9788025604205EAN:
978-80-256-0420-5ISBN:

Svojtka

Výrobce:
Ihned odesíláme
999  / ksBěžně s DPH:
699  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 300  / ks (30,0%)
Množství:
ks Hlídat zboží na pokles ceny
Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina

Popis: Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.


KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel PARZLICH s.r.o., nám Míru 1217, 768 24 Hulín, IČ 29233275, zapsána v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně  oddíl C, vložka 67364.
Facebook knihy.cz Instagram knihy.czPartnerské weby: www.nwt.cz  l   www.nwtsolar.cz  l   www.emea.cz  l   www.parzlich.cz  l   cloud.nwt.cz 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.



JavaScript musí být povolen