Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje zákazníků jsou shromažďovány a zpracovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob. Objednávkou kupující souhlasí (až do odvolání tohoto souhlasu) s tím, že jeho osobní údaje, tedy jméno, příjmení, telefonní číslo, email a adresa a také fakturační údaje, poskytnuté prodejci budou použity pro účely vyřízení objednávky a zasílání obchodních sdělení prodejcem a nebudou poskytnuty třetím stranám (vyjma externích dopravců, kterým budou poskytnuty za účelem doručení objednaného zboží zákazníkovi).

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Zároveň má právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoli odvolat. Jako experti na měření webu a online kampaní si uvědomujeme rostoucí význam a důležitost ochrany osobních údajů návštěvníků webu. Chceme být proto transparentní a i v tomto ohledu pomáhat našim klientům a ukazovat správný směr pro celý internetový trh. Rádi bychom zdůraznili, že jakékoliv údaje, které odešlete prostřednictvím formulářů ze všech provozovaných webů a eshopů společnosti Parzlich s.r.o., chráníme s odpovídající mírou bezpečnostních opatření a použijeme pouze za účelem nabídky našich produktů a služeb. Na některých stránkách tohoto webu sbíráme identifikační údaje, jako např. emailovou adresu, a odesíláme je do měřícího systému třetí strany, abychom mohli lépe poznat chování individuálních návštěvníků našeho webu. To nám umožňuje lépe pochopit naši cílovou skupinu a nabízet nejlepší služby na trhu s vysokou přidanou hodnotou. Stejně tak i optimalizujeme nabídku produktů, marketingové kampaně, distribuční kanály a další na základě analýzy dat o svých zákaznících.


KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody
Akční nabídka
Nejprodávanější

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel PARZLICH s.r.o., nám Míru 1217, 768 24 Hulín, IČ 29233275, zapsána v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně
oddíl C, vložka 67364.

Partnerské weby:
www.nwt.cz  l  www.patro.cz  l  www.nwtsolar.cz  l  www.emea.cz  l  www.parzlich.cz  l  cloud.nwt.cz 

JavaScript musí být povolen