Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni

Pavla Momčilová
Skladem
106 Kč
96,36 Kč bez DPH
ISBN:
80-85936-44-5
EAN:
9788085936445
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní informace o obilných zrnech a jejich druzích, o jejich zpracování v moderní české kuchyni a seskupuje spoustu starých i nových receptů na chutná a zároveň zdravá jídla ze špaldy a ječmene.
Autor Momčilová, Pavla
Druh Kniha
Edice Pavla vaří a peče zdravě
Jazyk CZE
Počet stran 116
Rok vydání 2003
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránkách s tímto souhlasíte. Více informací