63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem

Vydavatelství
APETIT
Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem. Uvnitř najdete: neotřelé recepty od polévek po dezerty; do detailů popsané návody; postupové fotky; tipy a fígle odkoukané od profíků ; Kniha je rozdělena do kapitol: polévky, malá jídla, hlavní chod, z ...
303 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 13.5.
ISBN:
978-80-87575-50-5
EAN:
9788087575505
Náš kód:
8682

Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem.

Uvnitř najdete:

  • neotřelé recepty od polévek po dezerty
  • do detailů popsané návody
  • postupové fotky
  • tipy a fígle odkoukané od profíků 

Kniha je rozdělena do kapitol: polévky, malá jídla, hlavní chod, z cizích krajů a dezerty. Obsahuje recepty na klasiku, jako je třeba španělský ptáček nebo koprovka, ale i exotiku (polévku pho, gruzínské khinkali atd.). S podrobným návodem od šéfkuchařů si troufnete i na takové majstrštyky, jako je kuřecí roláda, italská porchetta nebo domácí ravioly.

Edice Apetit speciál
Jazyk Česky
Počet stran 160
V prodeji od 2016-04
Rok vydání 2016
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha