Bible domácího pečení

Vydavatelství
Esence
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, ...
555 Kč
Skladem 5+ ks, expedice dnes
ISBN:
978-80-242-7544-4
EAN:
9788024275444
Náš kód:
88770
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.
Autor Beranbaumová Levyová Rose
Jazyk Česky
Počet stran 760
V prodeji od 2021-08
Rok vydání 2021
Pořadí vydání 3
Vazba pevná
Druh Kniha