Česká kuchyně za dob nedostatku

Vydavatelství
Dauphin
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha. Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i ...
219 Kč
Skladem 5+ ks, expedice zítra
ISBN:
978-80-7645-217-6
EAN:
9788076452176
Náš kód:
91609
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.
Autor Čeněk Zíbrt
Jazyk Česky
Počet stran 228
V prodeji od 2021-07
Rok vydání 2021
Pořadí vydání 1
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha