> Naučná a odborná literatura > Zdravý životní styl > Zdravý způsob života > Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Skladem 5+ ks
92 Kč
Běžná cena 138 Kč
Ušetříte 46 Kč (33 %)

Důvody proč číst s námi?

Jsme knihomolové (60 tis. knih)

Ušetříme vaše peněženky (slevy až 85 %)

Nemáme knihy daleko (13 odběrných míst)

Dodáváme až do obýváku (zdarma nad 1200 Kč)

Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?
Autor Dostálová Jana
Druh Kniha
Edice Stručné informace pro pacienty
Jazyk Česky
Počet stran 54
Rok vydání 2008
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-903820-8-4
EAN 9788090382084
Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránkách s tímto souhlasíte. Více informací