Čokoláda 50 snadných receptů

Vydavatelství
NASE VOJSKO
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo "jídlo bohů". Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na ...
243 Kč
Skladem 5+ ks, expedice zítra
ISBN:
978-80-206-1357-8
EAN:
9788020613578
Náš kód:
19114
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo "jídlo bohů". Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na čokoládové dezerty. Naleznete mezi nimi vše od klasických sušenek po zákusky, od krémů po sladké moučníky, od malých uměleckých děl po nejpůvabnější čokoládové dorty.
Jazyk Česky
Počet stran 128
V prodeji od 2015-10
Rok vydání 2015
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha