> Naučná a odborná literatura > Zdravý životní styl > Klasická medicína > Dieta a nutriční opatření u chorob ledvin

Dieta a nutriční opatření u chorob ledvin

Skladem 5+ ks
292 Kč
Běžná cena 420 Kč
Ušetříte 128 Kč (30 %)

Důvody proč číst s námi?

Jsme knihomolové (60 tis. knih)

Ušetříme vaše peněženky (slevy až 85 %)

Nemáme knihy daleko (13 odběrných míst)

Dodáváme až do obýváku (zdarma nad 1200 Kč)

Monografie, jejíž téma je velice aktuální a dosud nebylo v našem písemnictví takto komplexně a podrobně zpracováno, podává podrobný přehled vědomostí o prolínání poškození ledvin a následných metabolických poruchách s dietologií ledvinových onemocnění. Autoři zúročují třicetileté zkušenosti s vyšetřováním, léčbou a výzkumem u nefrologických nemocných v souvislosti s možnostmi léčebných dietologických přístupů.

Publikace je určena především nefrologům a nutričním pracovníkům ale poučení v ní najdou také internisté, praktičtí lékaři a zdravotní sestry na nefrologických pracovištích a dialyzačních odděleních jakožto i lékaři získávající specializaci v oboru nefrologie. Text je rozčleněn do 2 celků - část nefrologická podává podrobný přehled patofyziologie, kliniky nefrologických onemocnění a průvodních metabolických změn, část dietologická detailně popisuje možnosti moderní dietologie jak tato onemocnění příznivě ovlivnit. Je tudíž předpokladem, že kniha bude přínosem nejen pro klinickou nefrologickou praxi ale i pro postgraduální vzdělávání v oboru.

Autor Teplan Vladimír, Mengerová Olga
Druh Kniha
Edice Aeskulap
Jazyk Česky
Počet stran 354
Vazba Pevná s přebalem matná
ISBN 978-80-204-2208-8
EAN 9788020422088
Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránkách s tímto souhlasíte. Více informací