Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Vydavatelství
Vašut
Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom "docela normální" kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje ...
240 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 13.5.
ISBN:
978-80-7541-265-2
EAN:
9788075412652
Náš kód:
79161

Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom "docela normální" kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty - bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat.

Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky - přírodní a lahodné.

Autor Bellersen Quirini Cosima
Jazyk Česky
Počet stran 144
V prodeji od 2024-03
Rok vydání 2024
Pořadí vydání 1
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha