Domácí zabijačka

Vydavatelství
Brázda
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování ...
232 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 13.5.
ISBN:
978-80-209-0418-8
EAN:
9788020904188
Náš kód:
5591
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.
Autor Josef Půhoný
Jazyk Česky
Počet stran 120
V prodeji od 2022-01
Rok vydání 2022
Pořadí vydání 3
Vazba pevná
Druh Kniha