Grilování 50 snadných receptů
Grilování a opékání na rožni náleží k nejstarším a nejjednodušším známým způsobům vaření. Kniha Grilování přináší recepty na takové pochoutky jako vepřová žebra marinovaná v pivu, kuřecí kebab s jarní cibulkou, grilovaný pstruh s citronem, šalvějí a olivovým olejem, pečené brambory plněné sýrem či ...
243 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 8.12.
- ISBN:
- 978-80-206-1464-3
- EAN:
- 9788020614643
- Náš kód:
- 15443
Grilování a opékání na rožni náleží k nejstarším a nejjednodušším známým způsobům vaření. Kniha Grilování přináší recepty na takové pochoutky jako vepřová žebra marinovaná v pivu, kuřecí kebab s jarní cibulkou, grilovaný pstruh s citronem, šalvějí a olivovým olejem, pečené brambory plněné sýrem či grilované plněné švestky ve slanině.
| Autor | Academia Barilla |
|---|---|
| Jazyk | Česky |
| Počet stran | 128 |
| V prodeji od | 2014-10 |
| Rok vydání | 2014 |
| Pořadí vydání | 1 |
| Vazba | pevná |
| Druh | Kniha |