Hamburgery 50 snadných receptů
Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, ...
243 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 8.12.
- ISBN:
- 978-80-206-1546-6
- EAN:
- 9788020615466
- Náš kód:
- 11744
Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ryby. Recepty jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít pro vytvoření kompletního chodu včetně přílohy.
| Autor | Academia Barilla |
|---|---|
| Jazyk | Česky |
| Počet stran | 128 |
| V prodeji od | 2015-10 |
| Rok vydání | 2015 |
| Pořadí vydání | 1 |
| Vazba | pevná |
| Druh | Kniha |