Jídlo jako lék

Zboží se již neprodává
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.

Chcete se vyhnout nebo významně snížit riziko rakoviny, infarktu, cukrovky nebo jiné civilizační choroby? Věřte, že k tomu nepotřebujete kilogramy léků ani zásadní změnu životního prostředí. Jen málo lidí si totiž uvědomuje, že klíčem ke zdraví, k dlouhověkosti a k aktivnímu životu je něco tak všedního jako jídlo! Pak stačí otevřít tuto knihu, která má ambice stát se bestsellerem. Autorka v ní totiž úspěšně spojila principy vztahu lidského zdraví podle tradiční čínské medicíny s možností stravování u nás doma. Nepotřebujete žádné zázračné kořeny, potravinové doplňky nebo nesmyslné diety, neboť podstata filozofie, že jídlo může být lékem, spočívá v tom, vědět kdy, co a jakým způsobem konzumovat.

Autor Čepelková, Renata Lien
Druh Kniha
Jazyk Česky
Počet stran 200
Rok vydání 2015
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-88073-10-9
EAN 9788088073109
Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránkách s tímto souhlasíte. Více informací