Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie

Vydavatelství
Eminent
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným ...
320 Kč
Skladem 5+ ks, expedice zítra
ISBN:
978-80-7281-495-4
EAN:
9788072814954
Náš kód:
12651
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace

Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších

více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím

principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných,

s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž,

stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který

mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav.

Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii,

od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od

tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně

dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli

si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka,

který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena především

těm, kdo z nějakého důvodu musejí nebo chtějí používání soli a průmyslové

chemie výrazně omezit nebo z jídelníčku zcela vyloučit. Stejně užitečná bude

i pro ty, na jejichž dovednosti závisí zdravotní stav a kvalita budoucího života

nejmladší generace. Zároveň je vhodná pro zájemce o zdravý životní styl,

kteří s kuchařským uměním teprve začínají.
Autor Miroslav Légl
Jazyk Česky
Počet stran 364
V prodeji od 2015-06
Rok vydání 2015
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha