Obiloviny v lidské výživě

Vydavatelství
Forsapi
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - ...
105 Kč
Skladem 5+ ks, expedice dnes
ISBN:
978-80-87250-28-0
EAN:
9788087250280
Náš kód:
1036
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu.
Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
Jazyk Česky
Počet stran 54
Rok vydání 2015
Pořadí vydání 1
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha