Provence Škola provensálské kuchyně
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského ...
347 Kč
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
- ISBN:
- 978-80-276-0334-3
- EAN:
- 9788027603343
- Náš kód:
- 92177
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
| Autor | Marie-Pierre Moineová |
|---|---|
| Jazyk | Česky |
| Počet stran | 352 |
| V prodeji od | 2021-09 |
| Rok vydání | 2021 |
| Pořadí vydání | 3 |
| Vazba | pevná |
| Druh | Kniha |