Ryby a plody moře

Vydavatelství
APETIT
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami ...
331 Kč
Skladem 5+ ks, expedice zítra
ISBN:
978-80-87575-00-0
EAN:
9788087575000
Náš kód:
21175

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.

Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!

Edice Apetit
Jazyk Česky
Počet stran 160
V prodeji od 2012-06
Rok vydání 2012
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha