Ryby na talíři

Vydavatelství
Vašut
Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák), jiné se při tepelné úpravě začnou rozpadat na kousky nebo plátky, ...
170 Kč
Skladem 5+ ks, expedice zítra
ISBN:
9788075413451
EAN:
9788075413451
Náš kód:
133520

Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák), jiné se při tepelné úpravě začnou rozpadat na kousky nebo plátky, jako např. treska.

Autor této kuchařky přináší nápadité recepty na rybí pokrmy a navíc důležité tipy, jak při nákupu poznat, zda je ryba čerstvá, a také, jak ji vyfiletovat, aby požitek z jídla nekazilo hledání kostí.

Autor Matthias F. Mangold
Jazyk Česky
Počet stran 64
V prodeji od 2023-11
Rok vydání 2023
Pořadí vydání 1
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha