Slané pečení

Vydavatelství
APETIT
Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový ...
328 Kč
Skladem 5+ ks, expedice dnes
ISBN:
978-80-87575-08-6
EAN:
9788087575086
Náš kód:
17755

Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte tatin), oblíbené pizzy, slané muffiny a rolády a záviny, sušenky, taštičky atd.

Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol. Reaguje na nejnovější trend - pečení domácího chleba. Protože českému chlebu s dokřupava vypečenou kůrčičkou a vláčnou střídkou se nic nevyrovná!

Kromě receptů na domácí pečivo kuchařka obsahuje i tipy, čím si pečivo obložit (pomazánky, obložené chlebíčky, tousty…), ale taky v ní autorka radí, jak pečivo proměnit v další pochoutku (slavná italská chlebová polévka, knedlíky, salát panzanela, nádivka…).

Všechny recepty jsou pečlivě vybrány redaktorkami Apetitu a otestovány v redakční kuchyni.

KAPITOLY:

  • Chleba & pečivo
  • Obložte si…
  • Slané koláče
  • Taštičky & záviny
  • Pizza & spol.
  • Drobné pečivo
  • Vaření s chlebem
  • Servis
Edice Apetit
Jazyk Česky
Počet stran 164
V prodeji od 2013-11
Rok vydání 2013
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha