To nejlepší z drůbeže
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i ...
187 Kč
Skladem 5+ ks, expedice dnes
- ISBN:
- 978-80-7360-815-6
- EAN:
- 9788073608156
- Náš kód:
- 16592
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti.
Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?
| Autor | Hana Sedláčková |
|---|---|
| Edice | Ottova kuchařka |
| Jazyk | Česky |
| Počet stran | 192 |
| V prodeji od | 2016-05 |
| Rok vydání | 2016 |
| Pořadí vydání | 1 |
| Vazba | pevná |
| Druh | Kniha |