Udírny a uzení

Vydavatelství
GRADA
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu ...
188 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 6.5.
ISBN:
80-247-1261-X
EAN:
9788024712611
Náš kód:
29277
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Autor Egon Binder
Jazyk Česky
Počet stran 112
V prodeji od 2021-02
Rok vydání 2021
Pořadí vydání 1
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha