Vegetariánská kuchařka

Vydavatelství
NASE VOJSKO
Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce ikvěty některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům anízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od ...
278 Kč
Skladem 5+ ks, expedice dnes
ISBN:
978-80-206-1594-7
EAN:
9788020615947
Náš kód:
8807
Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce ikvěty
některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům anízkým
srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu,
pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý.
Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové
milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby azpracovat všechny jejich
jedlé části. Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala
chuť Italů všech společenských vrstev - a v nedávných letech bylo toto těsné příbuzenství dále posíleno.
Sohledem na své zdraví či jako odpověď na ekologické nebo etické uvažování se zvyšující se počet lidí
obrací kvegetariánskému stravování.
Autor Academia Barilla
Jazyk Česky
Počet stran 160
V prodeji od 2016-05
Rok vydání 2016
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha