Všechny chutě Japonska

Vydavatelství
Vašut
Druh
Kniha
Vazba
pevná
Základní princip japonské kuchyně spočívá ve vyváženosti a použití čerstvých sezonních surovin. Dobré japonské jídlo ovšem uvaříme i se zdejšími surovinami, pokud jsou v dobré kvalitě, a stačí přidat jen pár japonských potravin. Ty lze dnes často koupit v obyčejné samoobsluze či v asijských ...
205 Kč
Skladem 5+ ks, expedice dnes
ISBN:
9788075413970
EAN:
9788075413970
Náš kód:
173612
Základní princip japonské kuchyně spočívá ve vyváženosti a použití čerstvých sezonních surovin. Dobré japonské jídlo ovšem uvaříme i se zdejšími surovinami, pokud jsou v dobré kvalitě, a stačí přidat jen pár japonských potravin. Ty lze dnes často koupit v obyčejné samoobsluze či v asijských potravinách. Tato kuchařka přináší třicet klasických receptů, mezi nimiž nechybí sushi, tempura, ramen ani polévka miso, kuře teriyaki, smažené nudle či sladké lívanečky.
Autor Tanja Dusyová
Jazyk Česky
Počet stran 80
V prodeji od 2025-10
Rok vydání 2025
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha