Všechny chutě Japonska
Základní princip japonské kuchyně spočívá ve vyváženosti a použití čerstvých sezonních surovin. Dobré japonské jídlo ovšem uvaříme i se zdejšími surovinami, pokud jsou v dobré kvalitě, a stačí přidat jen pár japonských potravin. Ty lze dnes často koupit v obyčejné samoobsluze či v asijských ...
205 Kč
Skladem 5+ ks, expedice dnes
- ISBN:
- 9788075413970
- EAN:
- 9788075413970
- Náš kód:
- 173612
Základní princip japonské kuchyně spočívá ve vyváženosti a použití čerstvých sezonních surovin. Dobré japonské jídlo ovšem uvaříme i se zdejšími surovinami, pokud jsou v dobré kvalitě, a stačí přidat jen pár japonských potravin. Ty lze dnes často koupit v obyčejné samoobsluze či v asijských potravinách. Tato kuchařka přináší třicet klasických receptů, mezi nimiž nechybí sushi, tempura, ramen ani polévka miso, kuře teriyaki, smažené nudle či sladké lívanečky.
| Autor | Tanja Dusyová |
|---|---|
| Jazyk | Česky |
| Počet stran | 80 |
| V prodeji od | 2025-10 |
| Rok vydání | 2025 |
| Pořadí vydání | 1 |
| Vazba | pevná |
| Druh | Kniha |