Výživa při onkologickém onemocnění

Vydavatelství
Galen
Nádorová onemocnění vedou často k problémům s příjmem potravy. U poloviny nemocných je již při zjištění nádorového onemocnění přítomna ztráta hmotnosti a je zhoršen výživový stav. Publikace našich předních lékařů a jejich spolupracovníků obsahuje v první části souhrn obecných i konkrétních ...
151 Kč
Skladem 5+ ks, expedice dnes
ISBN:
978-80-7262-120-0
EAN:
9788072621200
Náš kód:
12171

Nádorová onemocnění vedou často k problémům s příjmem potravy. U poloviny nemocných je již při zjištění nádorového onemocnění přítomna ztráta hmotnosti a je zhoršen výživový stav. Publikace našich předních lékařů a jejich spolupracovníků obsahuje v první části souhrn obecných i konkrétních dietních doporučení především pro pacienty s onkologickým onemocněním, kteří mají problémy s výživou. Druhá část knihy nabízí praktické informace k úpravě stravy, která povede k co nejlepšímu udržení stavu výživy při léčbě onemocnění. Závěr patří řadě receptů, které však nejsou určeny pouze pro onkologicky nemocné, představují většinou dobře stravitelné pokrmy z doporučených potravin s vysokou biologickou hodnotou.

Autor Rostislav Vyzula
Jazyk Česky
Počet stran 122
V prodeji od 2001-01
Rok vydání 2001
Pořadí vydání 1
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha