Zavařujeme ovoce a zeleninu
Novinka
Jak nejlépe využít úroduSprávné postupy k uchování vitaminů a minerálních látekSušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hubVíce naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetikyZpůsoby konzervace masa a hotových jídel
93 Kč
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
- ISBN:
- 978-80-7360-852-1
- EAN:
- 9788073608521
- Náš kód:
- 102703
- Jak nejlépe využít úrodu
- Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek
- Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub
- Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky
- Způsoby konzervace masa a hotových jídel
Autor | Vašák Jaroslav |
---|---|
Počet stran | 166 |
Rok vydání | 2009 |
Druh | Kniha |