Zavařujeme ovoce a zeleninu

Novinka
Vydavatelství
Ottovo nakladatelství
Jak nejlépe využít úroduSprávné postupy k uchování vitaminů a minerálních látekSušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hubVíce naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetikyZpůsoby konzervace masa a hotových jídel
93 Kč
Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde.
ISBN:
978-80-7360-852-1
EAN:
9788073608521
Náš kód:
102703
  • Jak nejlépe využít úrodu
  • Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek
  • Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub
  • Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky
  • Způsoby konzervace masa a hotových jídel
Autor Vašák Jaroslav
Počet stran 166
Rok vydání 2009
Druh Kniha