Zlatá pravidla stravování
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě ...
298 Kč
Skladem 5+ ks, expedice dnes
- ISBN:
- 978-80-8100-042-3
- EAN:
- 9788081000423
- Náš kód:
- 81756
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit. Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí:
1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského organismu.
2. Vzájemné působení potravy a organismu.
3. Sestavení individuálního jídelníčku.
4. Obecné znalosti o potravinách.
5. Jídlo jako lék i prevence.
| Autor | Gennadij Malachov |
|---|---|
| Jazyk | Česky |
| Počet stran | 312 |
| V prodeji od | 2015-04 |
| Rok vydání | 2015 |
| Pořadí vydání | 1 |
| Vazba | brožovaná bez přebalu |
| Druh | Kniha |