> Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje zákazníků jsou shromažďovány a zpracovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob. Objednávkou kupující souhlasí (až do odvolání tohoto souhlasu) s tím, že jeho osobní údaje, tedy jméno, příjmení, telefonní číslo, email a adresa a také fakturační údaje, poskytnuté prodejci budou použity pro účely vyřízení objednávky a zasílání obchodních sdělení prodejcem a nebudou poskytnuty třetím stranám (vyjma externích dopravců, kterým budou poskytnuty za účelem doručení objednaného zboží zákazníkovi).

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Zároveň má právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoli odvolat. Jako experti na měření webu a online kampaní si uvědomujeme rostoucí význam a důležitost ochrany osobních údajů návštěvníků webu. Chceme být proto transparentní a i v tomto ohledu pomáhat našim klientům a ukazovat správný směr pro celý internetový trh. Rádi bychom zdůraznili, že jakékoliv údaje, které odešlete prostřednictvím formulářů ze všech provozovaných webů a eshopů společnosti Parzlich s.r.o., chráníme s odpovídající mírou bezpečnostních opatření a použijeme pouze za účelem nabídky našich produktů a služeb. Na některých stránkách tohoto webu sbíráme identifikační údaje, jako např. emailovou adresu, a odesíláme je do měřícího systému třetí strany, abychom mohli lépe poznat chování individuálních návštěvníků našeho webu. To nám umožňuje lépe pochopit naši cílovou skupinu a nabízet nejlepší služby na trhu s vysokou přidanou hodnotou. Stejně tak i optimalizujeme nabídku produktů, marketingové kampaně, distribuční kanály a další na základě analýzy dat o svých zákaznících.

Tyto stránky používají cookies. Setrváním na stránkách s tímto souhlasíte. Více informací